Khas untuk pengguna wordpress yang boring nak setup minisite..

“Terbaru! Saya Dah ‘Customize’ kan WordPress Jadi Minisite Autopilot. Just Klik.. Klik.. Jer!”

Tak pening nak fikir theme, plugin atau apa bagai. Semua sudah tersedia untuk anda. Just klik dan edit saja. Mudah beb!

Sebelum tu, Izinkan saya perkenalkan diri saya terlebih dahulu..

Assalamualaikum dan salam hormat..

Nama saya Zakaria Ghazali dan kepakaran saya adalah membantu anda mendigitalkan ilmu anda untuk menghasilkan wang lumayan secara Autopilot melalui Website.

Merupakan seorang internet marketer dan juga sebagai penasihat marketing untuk beberapa syarikat di utara.

Memulakan servis website sejak awal tahun 2015 terutamanya dalam ecommerce dan minisite. Mempunyai skill dalam grafik, emel marketing dan sms marketing memudahkan saya menghasilkan minisite dengan mudah. 

Saya start membina minisite menggunakan blogspot. Disitu.. saya dapati, banyak kekurangan sebenarnya bila guna blogspot buat minisite. Masa tengah syok guna blogspot, time tu lah saya rasa WordPress nie platform paling susah. Namun, sebenarnya saya salah. WordPress la paling best sekali untuk buat minisite jika tahu ilmu. Video dibawah merupakan portfolio minisite yang saya buat sendiri.. boleh tengok satu per satu video..

Minisite Advance My Documents

Tuan Abdul Basit

Minisite S.O.P Saham 2015

 Tuan Saiful Azuan Ramli 

Minisite Seminar Susu Meriah 

Coach Asiah Maharam

Minisite Seminar We Coach U

En. Junaidy (Anis Moist Cakes)

dan banyak minisite dan website lagi yang pernah saya buat…

Minisite Akan Mudah Bina..
Jika Ada ‘ILMU’ !!

part nie, anda kena faham betul-betul..

Nak hasilkan satu minisite menggunakan wordpress bukannya mudah seperti disangka. Anda perlu ‘buang masa’ untuk test theme, test plugin nie.. test plugin nuu.. test builder nie.. builder nuu..

Kena banyak ‘try and error’. Barulah boleh hasilkan satu minisite yang lengkap. Memang letih! Kadang-kadang, sampai 3,4 pagi bersekang mata siapkan minisite client. install plugin satu per satu.. itu belum bab nak kena beli plugin. saya sendiri sudah hampir beribu untuk beli plugin dari luar negara dalam menghasilkan minisite yang super lengkap.

Mulai Hari Nie.. Anda Dah Tak Jadi Macam Saya Dulu Dah!

Ya!! nie serius saya perlu beritahu. Anda kini, mudah untuk bina minisite. saya dah customize wordpress nie jadi layout yang sempoi khas untuk minisite. Semua plugin yang Mahal-mahal saya dah masukkan siap-siap. Memang JIMAT dan mudah banyak bagi anda.

Memperkenalkan Platform..

Part nie paling best, sebab kita nak buat minisite seronok. Dashboard cantik. Lebih tersusun dan tak menyemak dengan plugin dan notification bagai..

Sepantas 3 saat, website anda dipaparkan pada pelanggan. Mudahkan pelanggan tengok content dan terus beli produk anda!

Hanya ‘drag.. drag..’ Minisite sudah siap sepantas kilat. Tak perlu pakar coding pun boleh bina minisite nie..

Kini, semua lebih lengkap bersistem. Anda tidak perlu pening lagi bab pengiraan kos pos dan pelanggan automatik dapat invois.

Anda boleh buat banyak lagi jualan dengan sistem affiliate yang mudah diurus. Power bro!

Mudahkan anda. Tak perlu nak check satu-satu samada orang bankin ke tak. Semuanya sudah diautomatikkan. Jika anda menjual produk ebook atau video, pelanggan beli terus boleh download serta-merta! Mudahkan? Selain itu, anda bebas install plugin Payment Gateway lain seperti Paypal, MolPay, Senangpay dan seumpamanya.

Ia memudahkan anda mengurus pelanggan anda mengikut pakej. Bila pelanggan beli Produk A, mereka boleh akses download Produk A. Sangat sesuai untuk Internet Marketer pada masa kini.

Antara Fungsi-Fungsi GengIM v3.0 Lagi..

  • Menggunakan Theme yang ringan dan menyokong Elementor​
  • Menyokong Plugin Woocommerce yang lain dan boleh kemaskini bila-bila masa..
  • Sangat Mesra Mobile
  • Dilengkapi dengan Template yang Readymade!
  • Mempunyai Sistem Diskaun yang mudah dan unik
  • Terdapat Sistem Backup Website. Kalau jadi apa-apa masih ada backup.
  • Boleh buat blog selain buat minisite

Waahh.. Dahsyat arr GengIM nie! Semua Ada.. Tapi Panduan Video Dapat Tak?

Usah risau tentang itu, kami sudah sediakan siap-siap kepada anda untuk memudahkan anda siapkan minisite pertama anda!

Ini Kandungan Videonya.. Semua dalam Bahasa Melayu, mudahh difahami..

Part 1 : Domain & Hosting

Anda bakal belajar :

  • Memahami apa itu domain & hosting (Durasi : 3.49 Minit)
  • Cara beli & hosting di _____________ (Durasi : 8.48 Minit)
  • Pengesahan Email Untuk Domain (Durasi : 1.56 Minit)
  • Cara Mudah Buat MySQL Database (Durasi : 2.45 Minit)
  • Cara Aktifkan SSL (Durasi : 1.40 Minit)

Part 2 : Setup GengIM

Anda bakal belajar :

  • Cara Install GengIM (Durasi : 5.00 Minit)
  • Cara Setting GengIM (Durasi : 4.17 Minit)
  • Cara Setting Invois (Durasi : 3.26 Minit)
  • Cara Setting Live Chat (Durasi : 3.09 Minit)

Part 3 : Setup Produk

Anda bakal belajar :

  • Cara Setup Halaman Download (Durasi : 13 Minit)
  • Cara Setup Produk (Durasi : 4.57 Minit)
  • Cara Setup Membership (Durasi : 3.05 Minit)
  • Cara Edit Checkout (Durasi : 2.39 Minit)

Part 4 : Cara Setup Payment

Anda bakal belajar :

  • Cara Setup Manual Payment (Durasi : 3.40 Minit)
  • Cara Setup Auto Payment Billplz (Durasi : 10.28 Minit)

Part 5 : Setup Affiliate

Anda bakal belajar :

  • Cara Tetapkan Komisyen Produk (Durasi : 0.55 Minit)
  • Percubaan Sebagai Agen Affiliate (Durasi : 4.35 Minit)
  • Cara Isi Maklumat Bank Untuk Bayar Komisyen (Durasi : 1.00 Minit)
  • Cara Bayar Komisyen (Durasi : 2.25 Minit)

Part 6 : Cara Bina Minisite

Anda bakal belajar :

  • Cara Buat Minisite - Manual (Durasi : 17.17 Minit)
  • Cara Simpan Template dan Pakai Template PRO (Durasi : 4.29 Minit)
  • Cara Set Page Sebagai Halaman Utama (Durasi : 2.29 Minit)

Part 7 : Video Tambahan

Anda bakal belajar :

  • Cara Susun Dashboard (Durasi : 0.40 Minit)
  • Cara Buat Kupon Diskaun (Durasi : 2.13 Minit)
  • Cara Update Plugin (Durasi : 4.24 Minit)
  • Extra Product Options (Durasi : 4.08 Minit)
  • Cara Update Plugin Elementor Pro yang error (Durasi : 2.22 Minit)

Fuhhh.. Lengkap sungguh! Macam Saya Newbie Sesuai Tak?

Sesuai! Bukan newbie saja, GengIM nie sesuai juga untuk :

  • Internet Marketer yang tak terror buat minisite
  • Designer yang nak cari duit lebih buat minisite
  • Owner bisnes yang nak jimat duit buat minisite
  • Anda yang selama ini nak belajar buat minisite tapi nak yang mudah

Kejap! Sebelum anda scroll bawah.. Kami ada Bonus nak berikan dekat anda..

Kami tahu anda akan perlukan support dari kami sekiranya ada pertanyaan tentang GengIM ini. Jadi di bawah adalah bonus-bonus yang akan membantu anda.. 

#1 Telegram Group

Untuk pembeli GengIM, anda akan diberi akses ke Private Telegram Group. Sekiranya anda mempunyai masalah dalam menggunakan GengIM ini, anda boleh bertanya soalan di dalam Telegram Group Support ini.

#2 Office Hours = Email 

Kami tahu mungkin ramai yang mempunyai masalah “dalaman” bila nak menggunakan GengIM ini. Tapi jangan risau, kami akan support anda sehabis baik melalui emel. Support ini juga bermaksud jika anda mempunyai masalah seperti error dan sebagainya.

#3 Free Lifetime Update!!

Part ni yang paling best. Anda cuma perlu laburkan sekali sahaja untuk akses seumur hidup dan anda akan dapat update GengIM ini sampai bila bila! Of koz selagi kami masih hidup.

Berapa Nilai Yang Perlu Saya Labur Untuk Platform GengIM nie?

Ok, kalau ikutkan nilai sebenar yang perlu anda bayar adalah 

RM1,997 SAHAJA!

Tetapi kini, kami berikan anda peluang yang sama untuk ketahui dan pelajari cara mudah buat minisite. Harganya cuma..

RM1,997
RM447  SAHAJA!

Offer ni akan tamat 31 Ogos 2018, Dan Harga Akan Dinaikkan Lagi!

Offer Ini Akan Tamat Lagi :

HARI
JAM
MINIT
SAAT

Selepas tarikh ini. Harga akan dinaikkan pada harga RM597 Serta-merta!

Kami Nak Bagi Anda 100% Jaminan Pemulangan Wang!

RISK FREE – Kami tanggung 100% RISIKO KERUGIAN WANG UNTUK PELABURAN ILMU sebanyak RM200 bagi anda mendapatkan GengIM ini jika anda buat SEMUA step dan tak jadi apa.

Ikhlas,

ZakariaGhazali

ZakariaGhazali

Owner Sifuim Marketing

P.S : Jangan buang masa lagi! Dapatkan Sekarang dengan harga super special!

P.S.S : Jumpa anda dalam Group Support nanti ya..

Hak Cipta Terpelihara © 2018 – Sifuim.com

×

Cart