โš ๏ธ Website ini khas untuk anda yang ada masalah rambut๐Ÿ˜ข

Rambut Anda Makin Botak & Menipis?๐Ÿ˜ญ Usah Risau, Kami Akan Bantu Lebatkan Semula Rambut Anda!

โš ๏ธ Ya! Kami tak main-main, Kami betul-betul SERIUS akan bantu anda kembalikan rambut lebat seperti anda inginkan. Tinggalkan website nie, kalau anda tak kisah langsung pasal rambut anda tuu..๐Ÿ™„ Baca sehingga habis untuk kami bantu..

sebelum tu..

Serius Ke Anda Ada Masalah Ini?๐Ÿ‘‡

Rambut makin botak disebabkan makan tak jaga, keadaan sekeliling dan silap guna produk.

Kelemumur berlambak atas kepala, tak jaga memang boleh rosak rambut dan gugur.ย 

Disebabkan oleh kulit kepala berkuping, gatal-gatal dan kelemumur kronik.

Jika "YA", Anda sekarang berada dalam website yang BETUL. Jom kami bantu..

memperkenalkan..

HSF Naturals Shampoo Organik Aloe Vera & Serum Rambut Jojoba

Rahsia Kembalikan Rambut Lebat Anda..

Play Video

Kelebihan Shampoo Organik Aloe Vera

Manakala..

Kelebihan Serum Rambut Jojoba

Bayangkan.. Anda Guna 2 Produk Nie, Hasilnya..

Rambut anda kembali lebat seperti ini ๐Ÿ‘‡

Anda mesti happy gila bila tengok tengok rambut dah kembali lebat๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ nampak lebih yakin dan segar jaa..

Bayangkan lagi, Cik asben dah mula suka belai rambut anda, katanya.. lembut.. suka sangat sentuh๐Ÿ˜˜

Kami tahu, anda mesti seronok kan? ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ hehe..

Di ofis pula, member-member pun rajin puji, katanya rambut anda makin tebal dan kemas ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

ย 

Pasni, Tak perlu lagi anda nak bersusah payah nak kutip helaian rambut pada lubang tandas ๐Ÿ˜ hehe..

Kalau tak, hari-hari duk kutip.. berlambak.. malu kalau tetamu datang tumpang tandas๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ

Cuba lihat testimoni ini ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

Kesannya memang terbaik, banyak yang gembira melihat rambut lebat kembali..

Berapa Harga Kedua-kedua Produk Ni?

Untuk memilik produkย ini sebenarnya mudah sahaja dimana sis perlu klik butang tempahan dan terus lakukan tempahan.

Untuk menempah, anda perlu laburkan sebanyak..

Tapi sekejap...โœ‹โœ‹โœ‹

Untuk anda yang SERIUS nak kami bantu betul-betul, kami adakan pakej combo.. boleh JIMAT BANYAK๐Ÿค—

Insyallah, cuba amal pakai shampoo dan serum ni.. masalah anda akan selesai dalam masa kurang dari seminggu*

Nilai ini sebenarnya amat-amat rendah jika anda ingin bandingkan dengan apa yang bakal anda terima nanti.

Anda boleh try produk lain tapi belum tentu dapat kesannya seperti kami janjikan. cukup, jangan buang masa.. buang duit..๐Ÿ˜ฐ.

Baik terus dapatkan Produk HSF Naturals ini ๐Ÿ‘‡

PERMINTAAN TINGGI!

Ya! Permintaan sekarang memang amat-amat tinggi! Ni gambar penghantaran Shampoo Organik Aloe Vera dan Serum Rambut Jojoba setiap hari ๐Ÿ‘‡

Beratus order setiap hari yang team kami akan bungkus. Benda baik macam nie, anda perlu dapatkan segera..

Sebab stok setiap bulan limit..๐Ÿ˜‚ kena order cepat dan sekarang sebelum stok habis.

Ramai Yang Sukakan Shampoo & Serum Sebab Keberkesanannya.. ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

Nak order.. tapi duit dalam akaun online banking tak cukup?nak bankin tapi bank jauh?

jangan risau๐Ÿ˜Š
kami dah sediakan perkhidmatan COD (Cash On Delivery). Order jer dulu dibawah.. sampai barang pada anda, baru bayar pada abang posmen. Mudah kan? Selamat Kan?

Untuk COD ini, Ninjavan akan datang hantar produk kami nie. caj tambahan RM10 akan dikenakan. Ninjavan akan call anda sebelum datang hantar barang..

*Untuk kawasan SEMENANJUNG MALAYSIA SAHAJA..

Klik butang tempah sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

Jualan AKAN DITUTUP Dalam..

Hari
Jam
Minit
Saat

Dapatkan Sekarang!

Anda Masih Ragu?

100% Wang Anda Dikembalikan!

Halo!

โœ… Ya, Kami akan pulangkan 100% andai kedua-dua produk ni tak berkesan langsung selepas mengikut cara tips kami bagi.

โœ… Setakat nie, belum pernah ada orang minta refund sebab produk ini 100% berkesan. Anda mesti TRY!

Tempah Sekarang Sebelum Offer Tamat!

Kami dah bagi chance pada anda, jangan kata kami tak payung..

LANGKAH 1 : Sila isi maklumat dibawah...

Sila Pilih Pakej Produk

Product
Quantity
Price
Set Combo (Syampoo + Serum)
RM100.00
Set Lebat – 2 Shampoo
RM100.00

Billing details

Your order

Product Total
Set Combo – Shampoo + Serum – RM100  × 1 RM100.00
Subtotal RM100.00
Total RM100.00
  • Pembayaran melalui COD (Cash On Delivery) / Barang Sampai, Baru Bayar

    โœ”๏ธย Sesuai untuk anda yang SELALU ADA di rumah
    โœ”๏ธย Ninjavan akan call dulu sebelum datang hantar barang
    โœ”๏ธย Barang sampai 7-9 Hari bekerja
    โœ”๏ธย 100% Selamat dan Mudah

    Dengan ini, Saya mengaku dan BERJANJI akan menyimpan wang secukupnya mengikut jumlah yang tertera sehingga Ninjavan datang hantar barang dan beri wang tersebut kepada Ninjavan

Sebarang Pertanyaan

+601136015174

Waktu Berkerja : Ahad-Khamis (9am – 5pm)

Lokasi Kami : F464 Jalan Kuala Sedaka, 06900 Yan, Kedah, Malaysia.

Maaf, kak tak syorkan minum susu kunyit ini.

1 Kotak = 15 sachet (tahan 15 hari). Kak syorkan ambil 2 kotak boleh tahan 30 hari.

Seawal 1 sachet, anda minum boleh rasa semacam angin keluar. amal selalu badan akan rasa ringan dan dalaman jadi sihat.

Untuk anda yang ada masalah dalaman wanita terutamanya berkaitan dengan rahim, period dan masalah senggungut.

Anggaran 7-9 hari berkerja. Ninjavan akan call dulu sebelum datang hantar barang.

Disclaimer :

Semua logo Facebook dan Whatsapp adalah dibawah syarikat tersebut. Kami bukan perkongsian, ditaja atau menyokong dari mana-mana pihak.

Copyright ยฉ 2020 Codninja.me | Ownered By Sifuim Marketing (002812184-M)
Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...